Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

olaszmamma

kalandozások,kóstolgatások,kacarászások és kámpicsorodások Itáliában

Nálad vagy nálam?

2014. október 07. 23:24 - ricchiepoveri

Szegény olasz fiatalok harminc alatt szinte kizárt, hogy megengedhetik maguknak ezt a kérdést. Az olaszok eleve elèg későn költöznek el otthonról, így volt ez már a sokat emlegetett gazdasági válság előtt is, most pedig hatványozottan is igaz a dolog. Még ha lenne is munka és vel együtt fizetés, lakáshoz jutni nem egyszerű, a bankok elzárták  a csapokat. Viszont Olaszországban annyi autó, ahány jogosítvány, egyszóval ha jogsid van, akkor valószínűleg autó is tartozik hozzá, így adott az alternatív megoldás, ha a magánéletet nem a szülőkkel egy lakásban kivánod élni.

 

spannare-vetri.jpg

Az olaszok valójában mindig is kedveltek autóban szexelni, gyakorlatilag minden városban megvan az a zóna, ahol esténként szép sorjában állnak a bepárásodott üvegű autók. Ez a csodás hagyomány meg a hatvanas években született, amikor az olasz kormány bezáratta a bordélyházakat, és jobb hiján az autók kezdtek a szerelmi légyottok helyszínekent szolgálni.
amelyből megtudhatjuk, hogy az olaszok 80%-a egyáltalán nem veti meg a szexet a kocsiban.
A felmérésből kiderül az is, hogy a 25 éven aluliak a hátsó ülést , a 35-45 év közöttiek az első üléseket részesitik a előnyben, mig a 25-35 év közöttiek a motorháztetőt preferálják. A 45 év felettiek viszont inkabb kerülik az autós akrobatamutatványokat.

Ami a földrajzi megoszlást illeti, a hátsó ülést leginkabb Cagliari lakosai, másodsorban a milánóiak, majd őket követően a torinóiak kedvelik. A firenzeiek szeretnek leginkább a szabad ég alatt szeretkezni. A legexhibicionistábbak pedig a rómaiak, akiknek nem okoz gondot a városközpontban megejteni az aktust, kedvelt helyszín például a Colosseum.

Ezek itt igazából csak tények, nekem semmi bajom a jelenséggel, sőt kifejezetten viccesnek találom a szép fegyelmezett rendben sorakozó autókat, de azért szeretném, ha az én gyerekem inkább azt kérdezné majd, hogy “Nálad vagy nálam”?

1 komment
Címkék: szex olaszország

A bejegyzés trackback címe:

https://olaszmamma.blog.hu/api/trackback/id/tr196768901

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Scala 2015.01.03. 23:24:34

Fúú. Nem tudtam...
süti beállítások módosítása