olaszmamma

kalandozások,kóstolgatások,kacarászások és kámpicsorodások Itáliában

A nagy magyar-olasz szexbiznisz

2016. március 03. 18:56 - ricchiepoveri

Miért van az, hogy merész magyar lányok egész sora futott be pornósként bombakarriert Itáliában, olasz pornószínészek meg nálunk találják meg a szerencséjüket? Hogy is van az, hogy ha egy olasz meghallja, hogy magyar vagyok, az első dolog, ami eszébe jut az nagy valószínűség szerint még mindig Cicciolina vagy Eva Henger?

Ha nagyvonalúan akarok fogalmazni, akkor azt is mondhatom, hogy Olaszország a magyaroknak köszönheti a pornót, hiszen gyakorlatilag Cicciolina volt az első, aki nagyüzemi keretek közé terelte a felnőttfilmipart Itáliában. Némi ismeretekkel felvértezve az olasz közegről, meg kell emelnem a kalapom előtte, nem is tudom, hogy hogy sikerülhetett ez a 70-es években egy olyan országban, ahol a mai napig minden hivatalban feszület figyel a falon, az állami tévé főzős műsorában pedig apácák kevernek-kavarnak. Cicciolina meglehetősen klasszikus módon került Olaszországba: ide jött férjhez. Nyilvánvaló azonban, hogy a háziasszonykodás nem elégítette ki, más babérokra vágyott, úgyhogy ez a házasság elég korán hamvába is holt, ellentétben Husika karrierjével. 1973-ben találkozott Riccardo Schicchivel, az olasz Kovival, akinek a neve megkerülhetetlen a szakmában, és aki pályája elején a menedzsere volt. Kezdetben egy éjszakai, szexuális témájú, betelefonálós rádióműsort vezetett, és csak ezután ugrott bele a pornómélyvizbe. Schicchivel később együtt alapították meg a Diva Futura ügynökséget, ami több Olaszországban elismert pornóst termelt ki. Zenével is próbálkozott, de ez a szárnypróbálgatása nem tartott hosszú ideig, ami talán nem is olyan nagy baj. De nem csak az olasz szexuális forradalmat köszönhetjük neki. Azzal is beírta magát a történelemkönyvekbe, hogy eddig ő az egyetlen pornós, akit parlamenti képviselőnek választottak.

1138486485_0fe0d0a26d_b.jpg

Az iparág második legismertebb magyar neve Olaszországban Henger Éva, aki szintén Schicchi hálóján akadt fenn, de elég jól, mert még össze is házasodtak, és a közös filmeken kívül két gyerek is született a gyümölcsöző kapcsolatból. Ő is a Diva Futura üdvöskéjeként kezdte, kezdetben táncolt, majd elmerült a pornófilmek világában. Filmjeit a férje rendezte (hát mi ez, ha nem igaz szerelem?). Pár év után otthagyta az ipart, és szintén férje védőszárnyai alatt televíziós karrierbe kezdett, és még játékfilmekben is szerepet kapott, egész jól kiépítve a tisztesésges családanya szerepet. Ebbe egy kisebb malőr csúszott 2006-ban, amikor Schicchit és Hengert együtt ítélték el kerítésért, és ezért hat, illetve négy év felfüggesztett börtönbüntetést kaptak. 2012. decemberében ő jelentette be Schicchi halálát a nyilvánosságnak, majd rövid gyász után 2013. áprilisában újra férjhez ment.

1032777379_cd80552068_o.jpg

Ambrus Mercédesz három évig volt R-Go gida Szikora Robi oldalán, de a csikidámot ‘o sole mio-ra és Olaszországra cserélte, és őt is – micsoda meglepetés-Riccardo Schicchi “versenyistállójába” sodorta a sors. Naná, hogy a Diva Futura lányainak sorát gazdagította ő is. Ő azonban megmaradt az erotikus filmeknél, mint a csapat “szűzies” pornósa, már ha létezik ilyen kategória. Róla már nem sokat hallani, legfeljebb fotózásokon vesz részt.

Az Olaszországban befutott magyar pornószínésznők sorát hosszan lehetne még folytatni, és bár a ponóbizniszben egyértelműen a Magyarországról Olaszországba áramlás a fő csapásirány, azért van aki szembe megy ezzel a tendenciával. Rocco Siffredi a legmenőbb olasz pornós, aki nem csak játszik, de rendez és producerkedik is, konkrétan egy birodalmat épített ki nem elhanyagolható méreteire alapozva. Őt is az úgy tűnik megkerülhetetlen Riccardo Schicchi vezette be a pornózásba, de az ő együttműködésük nem tartott sokáig. Rocco gyorsan Schicchi fejére nőtt, Amerikába ment, rakásra halmozta a díjakat, rendezni és producerkedni kezdett. Nagyjából 1500 pornófilmet forgatott és négyezer nővel volt együtt. Még művészfilmben, a francia Catherine Breillat rendező Románc, illetve a Pokol anatómiája című alkotásaiban is szerepelt. Ezt azonban a legjobb indulattal is csak azzal tudom kommentálni, hogy jobb lett volna, ha megmarad a kaptafánál. Rocco boldog családapa magyar feleséggel, akivel még pár filmet is forgattak közösen, mivel az asszony is Olaszországban építetgette a karrierjét. Főszabály szerint Budapesten élnek, ahol Rocco nemrégiben éttermet is nyitott. Saját műsort is kapott az egyik olasz csatornán, amelyben válságban levő pároknak adott –elsősorban- szexuális tanácsokat. Hihetetlenül szimpatikus figura, remek a humorérzéke, van öniróniája, kifejezetten szórakoztató, ezért viszonylag gyakran vendége beszélgetős műsoroknak.Egy igazi celebritás.

7018857677_b9ea3b2c11_o.jpg

Az olasz-magyar szexösszeesküvés világába azonban sajnos nem csak ez az AVN díjakkal meg glamour magazinborítókkal kikövezett út vezet. Elég egy egyszerű keresét folytatni a guglin, és a világháló máris ontja magából az Olaszországba “táncoslányokat” , “szexmentes” munkára invitáló hirdetéseket. Átfutva az oldalakat, beleolvasva a fórumokba egyértelmű, hogy ezekkel az éjszakánkénti mondjuk 50-100 eurót ígérő munkák egyeseknek még mindig csábítóak (az egyik oldal még azzal is kecsegtetett, hogy ha az embernek szerencséje van, a szerződése lejárta előtt megismerkedhet akár egy gazdag olasz férjjelölttel is. Köztudott, hogy kurvából lesz a legjobb feleség, nem?).

Az még mindig szerencsésnek mondható, aki tényleg valami night clubban tekereg a rúd körül, mert azért nem elhanyagolható ugye azok száma, akik aztán az utcán végzik, és az esti 100 euróból jobb esetben is csak kosztkvártély lesz (magyar lányok “hála Istennek” még mindig ritkábban dolgoznak az utak mentén). 2008-ban Bresciában bukott le egy magyar házaspár, akik tizenkét lányt tartottak fogva és kényszerítették őket prostitúcióra? Velence közelében 2009-ben egy magyar prostituáltat mozgó járműből dobtak az autópályára? 2010-ben ugyanezen a környéken megerőszakoltak egyet. 2012-ben Modena környékén magyar banda bukott le, akik kézben tartották az örömlányok ottani piacát, kb. ötven lányt hoztak Magyarországról, és váltották fel velük a korábban románok és moldávok által uralt területet.  Arra emlékszik még valaki, hogy Keleti Györgyi ellen Olaszországban még vádat is emeltek, mert magyar prostituáltakat közvetített ki Olaszországba? A magyar érintettségű híreket sajnos itt is a végtelenségig lehetne sorolni, magyar örömlányok buktat le Ancona környékén is, Firenzében ötszáz magyar call girlt futtatott egy madam, szóval honfitársnőink sajnos még mindig eléggé benne vannak a vérkeringésben.

3438996821_7b11deff58_b.jpg

Az egyetlen pozitív kicsengés az az, hogy még mindig jobban ismerik a magyarokat menő pornósokként, és kevésbé asszociálnak ránk az éjszakai pillangókról, de az biztos, hogy a magyarság az olaszok kisagyában valahogy öszefonódik a feslettséggel. Remélni tudom csak, hogy a mindenféle escortügynökségeknél szerencsét próbáló lányok inkább keverednek Rocco hálójába , mint sem, hogy egy kukában végezzék.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://olaszmamma.blog.hu/api/trackback/id/tr558428722

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása